Annonse

STUDENTEN !

antrekk fra nakd 

Hallo dere! I’m alive! Tenkte ikke det hadde gått SÅ lang tid siden sist, men jammen meg har det gått over en uke. Tiden flyr!! Siden sist har det skjedd en GOD del – jeg har flyttet ut av leiligheten min, overgitt nøklene til den nye heldige eieren, bært ut, ned, opp og inn X antall flyttelass og flytteesker, hadd ørten forskjellige hjelpsomme karer innom den nye leiligheten for å fikse bad, det elektriske, kjøkken – you name it – OG jeg har startet på skolen og startet fadderuka!

Som dere skjer er det litt mange baller i luften for tiden, og jeg kan ikke vente med å komme meg på plass i den nye leiligheten. Akkurat nå bor jeg hjemme hos family’n, og det er faktisk veldig veldig koselig, MEN det skal bli godt å komme seg på plass igjen, for DAMN jeg savner klærne mine og et klesskap.

Vel, første skoleuke gikk veldig fint! Den nye BI skolen i Trondheim er superfin, og selv om det ikke var førstevalget mitt tror jeg det skal bli helt greit å ta et årsstudium der. Koster skjorta å være idiot, for hadde jeg vært LITT smartere hadde jeg søkt noen back-up studier på NTNU. Vel, vel. Fadderuka er også i gang, men jeg er i Namsos i helga, og får derfor stille sterkere i neste uke 🙂 Tror det oppleves litt annerledes å være student i egen by, og skulle på mange måter jeg fikk fadderuka og studielivet i en helt ny, ukjent by. Tror man MÅ utfordre seg selv mye mer da! Så jeg får vel bare hive meg uti det uansett

Noen som hadde mye på hjertet!! Håper dere har det fiiint og at dere har hørt nye poden vår!! 

Annonse