Annonse

STATUSRAPPORT

Hei fininger! Det var en stund siden! Jeg har trykket meg inn for å skrive innlegg så sjukt mange ganger nå, men jeg tar jo fanken ikke bilder om dagen (!!) så hver gang må jeg bare klikke meg rett ut igjen. Vel, nå har jeg fått skrapt sammen et par stusselige, og tenkte å fortelle dere kort hva jeg har gjort i det siste ❤️

Karantene-høydepunkt by FAR !!! var når Anna feiret 25-årsdag på Zoom forrige helg. Jeg vet jo hvor glad hun er i å feire bursdag, så det ble full jubel fra min side når den virtuelle bursdagsinvitasjonen kom, med dresscode glam og fullspekket program for kvelden. Søta sjæl kom til og med kjørende samme dag med musikken på full vreng, og en liten goodiebag med muffins, prosecco, kjærlighet og ballonger 🥺 <– Dersom denne emojien kommer opp hos dere, så er det definitivt på topp 3 av beste emojier Apple har klart å levere ever ass. Uansett – festen ble en STOR suksess med 10/10 underholdning, stemning og gjester – som holdt det gående helt til halv 3 på natten ! Anbefaler dere å gjøre det samme om noen i gjengen har bursdag, for det var virkelig helt nydelig!!

Ellers holder jeg såklart røven min mest mulig innendørs om dagen, noe jeg håper dere også gjør. Blir så iinni satans provosert når jeg ser folk som gir en lang faen i alle regler, og som kjører sitt eget løp med gruppehenging, klemming og all annen drit. Skal holde rant’en kort, for jeg kunne sikkert skrevet side opp og ned om hvor mye dette irriterer meg, men det hjelper jo helt sikkert fint lite. Blir bare så sjukt sjokkert over hvor egoistiske folk er, og hvor lite hensyns enkelte tar. BAHH!!!

Så, 90% av tiden min går med til soving, spising, lesing og tv-titting, også prøver jeg å bruke de resterende 10% på å lufte hodet. En liten times tid i frisk luft hver dag er mer enn nok for min del, så da har det blitt noen turer med familien eller Maria! Været i Trondheim er jo ganske varierende these days, så det blir turer i både regn, snøstorm, vind og sol. Uansett godt å røre litt på seg!

Ellers har påskeferien kommet til veis ende, og selv om det ble en litt utradisjonell påske i år har vi fått spist masse gode middager med den nærmeste familien og hatt årets påskequiz på facetime! Påskeegg ble det også, og noen dager uten lesing var fantastisk. I morgen er det back on track, for da er eksamenskjøret i gang! Håper alt er bra med dere, stooor klem ❤️

Annonse