Annonse

SOMMERFRESH

annonse

Hei fine dere! For litt over en uke siden la jeg jo ut på instagram at jeg skulle til frisøren, og var såå spent på å høre om dere syntes jeg skulle beholde den lyse fargen eller gjøre en litt mørkere bunnfarge. Det var vel rundt 80% som stemte på lys blondine, og da hadde jeg ikke så mye annet valg enn å høre på dere haha <3 Jeg elsker jo å være lys på sommeren, så det passet meg egentlig helt utmerket!

Som vanlig gikk turen til Daniel på H2 Thomas Angells, og jeg føler snart at jeg må begynne å telle på 3 hender når det kommer til hvor mange år jeg har gått hos han. Han er SÅ utrolig flink og ikke minst ekstremt behagelig å gå til, så derfor har jeg sendt hele venninnegjengen til han også – som er like fornøyde som meg <3 Anbefales med hånden på hjertet! Vi har testet både lyst, mørkt, ombre, balayage, lugg – og han nailer det hver eneste gang.

Lyse striper og en stuss før sommeren er aldri helt feil! 

Her ser dere hvilke farger det sto mellom. Den øverste bruker vi alltid å gjøre når det nærmer seg høst/vinter, også lysner vi det når våren kommer <3 Jeg liker begge to!

Time til Daniel kan bestilles her 🥰 You liiike? Psst.. jeg må også tipse dere om at dere får 20% rabatt som student!! Det er faktisk en av de beste studenttilbudene jeg har kommet over, og det gir jo et helt nyydelig avslag! Så det må dere huske om dere bestiller time 🥰 Klem

Annonse