Annonse

SOLBRENT I FLEISEN

bikinitopp utsolgt fra Nelly (linker til den asap når den eventuelt kommer inn igjen!) shorts h&m 

Halloen fra 1stk. solbrent Erica! I dag har vi hatt helt nydelig vær i Trondheim, så jeg heiv meg på den nye scooteren min og suste hjemover til familien hvor det er ordentlige solforhold, wiiie 🙂 Jeg har egentlig bare ligget langflat ut i hele dag, lest litt bok, slappet av og spist deilig grillmat. Mmmm. Solbrent er jeg også, såklart! Får smøre inn ansiktet med litt aloe-vera så det roer seg i løpet av natten hehe.. Husk solfaktor selv om dere tenker at den »norske sola er så svak», for det er den ikke!! Så slipper man både solbrenthet, pigmentflekker, rynker, i tillegg til at brunfargen varer lengre. Win win!

Nå skal jeg se en episode Westworld og lese gjennom leilighetsprospektet mitt, ettersom den legges ut for salg hvert øyeblikk!! WÆ jeg er så spent! Kjære, lille, koselige leila mi som jeg er så glad i <3 Får håpe den nye eieren koser seg like mye i den som jeg har gjort, og gjør! 

Annonse