Annonse

SOL I FLEISEN

shades here jeans Levis jacket topshop top here jewelry mixed brands

Prøver å kapre litt sol i tusen minusgrader!!! Nå om dagen er det så kaldt ute at det gjør vondt å bevege seg utendørs, feel me? Ikke at leiligheten min er så mye bedre i det gamle bygget jeg bor i haha, så her sitter man godt pakket inn under flere pledd med tykke gensere. Vel, det er kanskje litt av sjarmen med denne årstiden?? Om den i det hele tatt har noe sjarm ved seg. Oh hell no.

Bagen og kofferten er pakket, for i morgen drar jeg og Maria til Oslo på Kendrick Lamar-konsert wiiie. Jeg reiser hjem allerede på lørdag tho, og da bærer det straka veien til Åre for noen dager med slalom og BARE KOS! Så denne helgen kan jo ikke bli noe annet enn veldig, veldig fin <3

Lykken når man finner glutenfrie brownies på café!! Kostholdet mitt er SO BAD for tiden, bare sånn for å skuffe alle dere som har etterspurt trening-og-kostholds-innlegg. Dis bish har vært annenhver dag på restaurant og munsjet byens beste glutenfri pizza (shoutout til Selma!), og hatt HELT snopdilla hver eneste kveld. Jeg håper den godteriskuffa mi begynner å se dagens ende snart, for dette går ikke veien ellers. Er det én ting jeg er ekstremt god til så er det å finne unnskyldninger til hvorfor jeg fortjener noe diggs hver eneste kveld. Sorry, NOT sorry. Lever bare en gang vet dere!!!! #motivation #lifequote #motivationalspeaker

HADE SEES I OSLO .

Annonse