Annonse

SNOWROLLER

annonse

Halloen i ny skidress!! Jeg har gledet meg skikkelig til å vise dere denne – er den ikke megafresh?? SÅ retro, og SÅ kul! Snowroller er et helt nyoppstartet merke, og da jeg møtte jenta bak det hele for ikke så mange uker siden ble jeg raskt gira på å vise dere disse dressene. I love it!

 Skidressene ble lansert kun for noen uker siden, og kommer i tre ulike fargevarianter, fra størrelse XS-XL. Jeg har Small! Valget mitt falt såklart på den rosa hehhe, men det kom vel ikke som noe sjokk.. Synes den er sååå fin og unik!!

All about the details

Det er tydelig at Snowroller-designet har lagt vekt på detaljer, med alt fra beltespennen som sitter perfekt i midja, til lommene, snittet og vaffeldesignet på skuldrene. Hvor stilig blir ikke denne i skibakkene i år, eller når det er dags for afterski??? Mitt afterski-antrekk er uansett klart, uavhengig om jeg kommer meg i bakken eller ei haha. Dressene er nemlig i perfekt tykkelse når det kommer til skigåing, og er i tillegg vannavstøtende! Wiie!

 KONKURRANSE

Jeg deler ut en valgfri skidress til en heldig leser!! Legg igjen en kommentar med link fra hjemmesiden (HER) med hvilken skidress du ønsker 🙂 Husk e-post så jeg kan kontakte deg; konkurransen avsluttes 10.desember! Good luck <3 

Dressen er en perfekt julegave, både til deg selv og andre!! Dersom du bestiller med koden erica10 får du -10% på kjøpet, samt gratis frakt tom. 15.desember!! Flere som joiner meg og en retro vinter eller???

Annonse