SNOWROLLER X ERICA KVAM

annonse

ERICA KVAM X SNOWROLLER

HERREGUD – DETTE ER STAS! Kolleksjonen min sammen med Snowroller er endelig her!! Jeg har jo vært stor fan av dressene deres helt siden vårt første samarbeid for et par år siden – derfor er det ekstra gøy å få lansere min egen kolleksjon for dem!! 

Kolleksjonen består av skidressen, sort lue og sorte votter xx

Når vi skulle bestemme farge på dressen var valget ganske enkelt hehe.. Dere vet hvor glad jeg er i svarte, klassiske antrekk – og vi tenkte at det var kult å gjøre noe HELT annet! 🙂 I tillegg er det såklart dødskule gulldetaljer på dressen for å sette prikken over i-en. Jeg er SÅ imponert over hvor kul dressen ble, og nå kan skisesongen komme for fullt!! Den er faktisk skikkelig god og varm også, så denne er et sikkerstikk i bakken og på afterski <3

SHOP VOTTENE HER

SHOP LUA HER

SHOP SKIDRESSEN HER

LOVE IT SO MUCH!! Håper dere liker kolleksjonen like godt som det jeg gjør!! <3 Ikke glem å sjekk ut giveawayen min på Instagram hvor dere kan vinne HELE settet! Rabattkoden ERICA200 gir dere 200,- avslag tom. fredag neste uke! 

… og pssst – kolleksjonen er limited edition, så når den eventuelt blir utsolgt kommer den ikke tilbake på lager! So hurry up to get it before its gone <3

Hva synes dere??? Se hele kolleksjonen her