Annonse

SNART I MÅL

kjole her sko balenciaga belte nakd

Good evening!! Hvordan går det med dere om dagen?? For min del går det så sykt slag i slag, og jeg er så jævlig lei av denne endeløse eksamensperioden!! Det føles ut som om den har vart i månedsvis, men det kan vel kanskje ha noe med at alle dager blir klin like haha. Det er samme rutinen hver dag, og det føles ut som om hodet og brystet skal eksplodere snart. Det skal bli SÅ godt å ta sommerferie nå om en liiiten uke ++, jeg har ikke ord. Det er likevel godt å få litt avbrekk fra eksamener, og ta en liten poddings eller bursdagsfeiring innimellom slagene – så i går ble det litt njutings med et par øl ute, ooog poden er rett rundt hjørnet.

En annen ting jeg gleder meg til med sommerferie er at jeg skal gå all inn social-media-style ! Jeg savner å blogge jevnt og interessant, og ikke minst lage vloger og ta bilder til instagram. Hahha, mulig det er rart å glede seg til, men jeg synes det er så gøy å få det til skikkelig, og ikke minst connecte med dere på nye måter. Så denne sommeren går jeg all in! Jeg har noen dødskule prosjekt på gang i år, og det gir meg masse masse motivasjon!! Whoooop

Annonse