Annonse

SLUTT PÅ FERIEN

 

Fyfader, i dag surrer det bare tall, moms, utgifter og regnskap i hodet på denne snella!! Det ble en brå slutt på ferien for å si det såleis haha, men skal man ta fri og surre så lenge må man regne med at man får jobb opp etter ørene etterhvert. Flyet vårt var SEFF forsinka igår, og kom hjem flere timer etter at vi skulle. Det var synd for lommeboka for å si det såleis, for det er ikke billig å gå rundt og surre rundt sminke og parfyme for lenge… Ellers kom det bort SÅ mange søte jenter på flyplassen igår, og det er SÅ KOSELIG NÅR DERE GJØR DET!! Mer av det PLZ. Neida, men det er veldig hyggelig å få et ansikt på dere som klikker dere innom <3

Kofferten står urørt  og skriker mot meg – så nå skal jeg gjøre ferdig regnskapsjobben, pakke ut og få vasket litt klær før det blir mer jobbing i kveld. I morgen drar jeg til Borås utenfor Gøteborg superdupertidlig for å henge litt med Nelly-gjengen hihi, og det gleder jeg meg veldig til!! Spennende spennende

Genseren min er fra Ivyrevel.

Noe dere savner på bloggen om dagen? ALT kanskje? Let me know.. 

 

Annonse