Annonse

DE SISTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan får du sånn ramme rundt bildene dine?

Jeg legger på polaroid-effekten enten i Afterlight eller en app som heter »Instants». Sistnevnte er nok favoritten 🙂 Veldig enkelt!

Hvilke symptomer på cøliaki hadde du? Sliter selv veldig med magen og har gjort det i flere år ?

Hei!! Det startet egentlig med at jeg følte meg sykt slapp og sliten hele tiden, og ble totalt utmattet av å gå i byen for eksempel. Ble derfor tvingt til legen av mormor, haha, hvor jeg fikk påvist jernmangel, blodmangel og vitaminmangel tjohei!! Begynte derfor på jerntabletter i håp om at det skulle løse seg. I tillegg hadde jeg mye vondt i magen hver eneste dag, gjerne utover mot ettermiddagen. Jeg følte mange ganger at jeg ble ekstra oppblåst og fikk mye mer vondt etter at jeg spiste for eksempel pizza på restaurant, eller veldig heavy måltider med mye mel. Men i det andre sekundet følte jeg det var laktose og typisk fløte-produkter jeg reagerte på. Ofte var det så vondt og fælt at jeg bare måtte gå å legge meg, også var det greit igjen på morningen. Jeg ble bare tynnere og tynnere i håret i tillegg, og følte meg fortsatt veldig trøtt og slapp om dagene uansett hvor mye eller lite jeg sov, og hva jeg spiste. Når det kom til dobesøk var det veldig enten/eller for meg, men det var myyye hard mage her i gården ass og helt SYKT tredoblet oppblåst-mage om kveldene. Jeg ble egentlig veldig vant til å ha vondt i magen, og tenkte det var sånn folk flest hadde det!! Men når jeg skulle til legen for noen måneder siden for å sjekke om jernmangelen var blitt bedre, ba jeg om en blodprøve for cøliaki/laktose og fikk beskjed om at prøvene viste mistanke om cøliaki, noe som kom veldig overraskende på meg egentlig. Fikk det jo bekreftet denne uka på gastroskopien, og har kuttet gluten siden tirsdag. Og jeg merker SÅ stor forsjell herregud. Jeg har nesten ikke hatt noe vondt i magen siden, så dette kan bare gå én vei!

Jeg anbefaler å sjekke dersom du sliter mye med magen – det er absolutt IKKE gøy. Jeg var også sånn som ALDRI dro til legen for noe, og tenkte bare at dette var normalt og noe jeg måtte nøye meg med, men jeg er veldig glad for at jeg gjorde en innsats for å finne ut hva som var galt! Jeg er liksom så vant til å ha vondt i magen at jeg ikke helt husker når jeg først fikk »symptomer» men regner egentlig med at jeg fikk cøliakien for et par år siden med tanke på de andre typiske tegnene på allergien. Kjipt, men absolutt til å overleve. Og igjen – tusen takk for SÅ mange gode tips!

Hvor er den første svarte/sølv kjolen fra?

Den er noen år gammel fra DM Retro! Heftig splitt haha, men veldig fiiin.

Hvor lenge har du jobbet på Høyer?

Litt over 2 år!

Hvor er den brune bikinien med blonder som er på et av bildene fra Spania-turen? Såå fiin!

Tusen takk!! Den er fra H&M!

 

Leser du mye?

Hmm, nei jeg kan nok ikke si at jeg leser mye. Men jeg er veldig glad i å lese, og jeg prøver å steppe opp gamet mitt litt. Jeg leser alltid på ferie, men har lyst til å lese mer ellers også. Så nå holder jeg faktisk på med To søstre. Hver gang jeg begynner på en ny bok innser jeg hvor mye jeg elsker å lese, så det må bli et nyttårsforsett altså!!

Hvilket land i verden har du mest lyst til å besøke igjen?

Oi, vanskelig!!! Av alle stedene jeg har besøkt kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å reise tilbake til New York bare for å værra litt standard ! Men jeg synes også Cape Town var heeelt nydelig, så dit hadde jeg lett dratt igjen 🙂 Men akkurat nå har jeg veldig lyst til å oppleve noen fantastiske steder i Asia, og har planer om å få til en tur til Bali i løpet av året!! Den mååå bare checkes

Noe mer dere lurer på? Q&A-videoen kommer, men der kommer jeg til å snakke lengre om »større» spørsmål 🙂

Annonse