Annonse

SISTE-LITEN KVINNEN

min favorittbukse her – genser h&m – sneakers her – jakke her – veske her – caps varsity. (adlinks) 

Fra gårsdagens lille handlerunde og malingsdiskusjoner! Gud så vanskelig det er å bestemme seg for farger – jeg har virkelig ingen aning. Jeg endrer mening annenhver time haha, så dette kan jo bli et langt og spennende prosjekt..

Uff, gårsdagen var utrivelige greier altså.. Jeg er helt kvalm og rystet etter drapssaken i Marokko, og kan ikke fatte og begripe hvor grusomme mennesker det finnes der ute. Det er så urettferdig som man får det, og jeg blir så sinnsykt uvel av å tenke på det.. Åh, jeg kan ikke forestille meg hvordan det må ha vært for jentene, og ikke minst hvordan de etterlatte har det nå.. Slike ting gjør meg så sykt engstelig for egentlig alt mulig – kan man aldri være trygg?? Jeg, Aurora og farmor snakket litt om det på julelunsj i går – og det er sånne ting, og andre forferdelige ting som skjer rundt om kring i verden, som gjør at reising og slike ting frister langt mindre enn før. Jeg har alltid vært veldig skeptisk når det kommer til nye bosteder og ukjente områder, og får mer og mer lyst til å bare sitte hjemme. Men så er man jo husredd i tillegg da, og på sånne dager som i går så går man jo gjennom utallige scenarioer i hodet om ting som kan skje her hjemme også. Nei huff, det er så mye forferdelig som skjer overalt i verden, og for meg så skaper det bare ekstrem frykt. Ikke for andre kulturer eller religioner, men for »det ukjente». Nye steder, nye områder, ukjente steder.. you name it. Reising generelt! Nei, denne saken er bare grusom, og alle mine tanker går til familiene til de to jentene.. HELT forferdelig vondt, og ekstremt urettferdig.

 

Vel.. over til noe litt lystigere.. Eksamen gikk veldig bra, og det ble en B gitt! Og med det må jeg vel si meg meget fornøyd, og ta juleferie med god samvittighet 🙂 Synd de andre karakterene ikke kom før jul også haha – man blir jo så sykt utålmodig og spent. En får vel bare vente! Jeg skal straks få på meg noe annet enn pysj, og ta en kjapp tur til byen for å kjøpe de siste julegavene. I kveld har jeg invitert noen venninner hjemme hos meg, og bordet er dekket så fint som aldri før, og jeg GLEDER meg!!! xx

Annonse