Annonse

SIDEN SIST

… and she’s back! Herregud så fort tiden flyr. Men SHIT så deilig det har vært å legge alt litt på hylla, og bare njuuute av livet. Det har jo skjedd en del siden sist, så jeg tenker at jeg tar et aldri så lite recap-innlegg! Let’s go.

Vi fullførte siste eksamen med glans (håper vi, haha) og måtte såklart feire et vel overstått første-år på markedsføring!!! Er så glad for at jeg har blitt kjent med denne fiiine buketten <3

Til dere som spurte om kjolen min fra eksamensfeiringen – den finner dere her

Etter eksamensfeiring kjørte jeg og kjæresten ned til Oslo på fredag, for å dra i konfirmasjon! Han har masse familie i Oslo, så det var veldig hyggelig å få hilst på så mange nye mennesker!! Vi hadde en superfin helg, med en veldig hyggelig konfirmasjon, god mat og bare mys! Jeg fikk også skviset inn litt venninnetid med Hanne, og overnattet hos tante en dag – så det ble en innholdsrik helg.

På mandag tok jeg bussen til Kragerø, for å henge med den fine studiegjengen min!! Jeg er fortsatt så imponert over at alt klaffet, og at vi fikk dratt med hele gjengen ned i noen dager. Jeg har aldri vært i Kragerø, og jeg ble like blown away som jeg håpte på! FOR en nydelig plass!

Jenny, Emma, Aurora og meg <3 Mange av dere har jo spurt om hvordan det går med Aurora og om vi henger fortsatt – yes we do!! Vi har faktisk gått sammen på BI dette året, og det har vært såå koselig!! <3 

Altså.. wow! Her lagde vi oss hjemmelaget pizza i steinovn, og spiste den ute på brygga i solnedgangen. JA det var like magisk som det høres ut som.. 

Damene fikk jamen meg presset inn noen timer på spa også når været ikke helt sto til forventningene, og jeg hadde seriøst den beste massasjen noensinne. Det er noe jeg vil unne meg oftere, ass. Lyxe seg !

Og etter én dag hjemme i Trondheim, bar det til Namsos på fredag hvor vi hadde de fiineste dagene på hytta med kjæresten og familien hans. Jeg fikk gjøre det jeg har ventet på såå lenge – nemlig å kjøpe meg nye bøker og ligge langflat i solen. Den ene kvelden ble det vin, reker og loff, og vi var så heldige med været hele helgen!

Fjohh, sommerferien startet virkelig på best mulig vis kan dere se! Følte det ble sykt mye »åh så fantastisk, åh så fint» hele innlegget, men jeg har virkelig ingen ting annet å si haha. Og nå er jeg tilbake i Trondheim gitt, og her blir jeg værende en god stund nå! Vi har litt småplaner her og der utover sommeren, men ikkeno svære greier. Og det er egentlig helt greit! Jeg krysser fingrene for en skikkelig fin, norsk sommer. <3 Håper dere har det fint og at dere nyter sommerferien!!!

Annonse