Annonse

SHOOK TO THE CORE

… så i går skjedde dette:

ALTSÅ har dere sett noe mer vettskremt i deres liv!!! Hahaha!! HEI forrestenjeg fikk et bloggefauk over meg i skrivende stund og bestemte meg for å svinge innom en tur. Bildet over viser hvordan jeg neeesten fikk et hjerteinfarkt i går ettermiddag, da jeg kom hjem fra lørdagshandling til at 7 venninner spratt fram og ropte SURPRIIISEE fra den bekkmørke stua mi. Aldri i hele mitt liv har jeg blitt så redd, overrasket og glad på samme tid haha. Verdens FINESTE og godeste venninner som arrangerte overraskelsesfest for meg for å feire NAKD kolleksjonen min *grineemoji* – har ingen ord for den gjengen der

Lurer på hva naboene tenkte om de gløttet inn og så massevis av bh-aktige greier hengende rundt i stua, og 7 jenter på polaroid-fotoshoot i snøen utenfor i badedrakt og bikinier?!! *What a legend* regner jeg med

Vi hadde en helt fantastisk fin kveld hjemme hos meg med masse vin og drinker, før turen gikk videre til en aldri så liten bytur! Der ble det klassisk overtenning i kjent stil – og tok taxi hjem et par shots rikere med strekk på bakside lår etter spagatshow på byen og svettekjør2000 etter tiiimer med dansing. En av de aller fineste kveldene i mitt liv, og føler meg så heldig som har så fine, flotte venninner!!! Lucky me!! 

Denne søndagen har vært totalt ubrukelig med tanke på formen, men er veldig glad for at jeg kom meg opp til familiefrokost for å gi min kjæære mor litt ekstra oppmerksomhet <3 Nå gleder jeg meg til å legge meg, og ikke minst til å våkne frisk og fresh i morgen wiho!! Håper dere har hatt en suuperfin helg NUSS

Annonse