Annonse

Schoolin’ Life

Heii gjengen ♥ Beklager at jeg ikke har fått postet noe før nå, men jeg har vært helt off blogg og insta denne uken, helt automatisk for å være ærlig! Uken som gikk var fullsmekket med skolearbeid igjen og forelesninger, noe som er nødvendig for min indre ro. Jeg har alltid vært opptatt av å gjøre det bra på skolen, og etter å ha misset to uker med forelesninger og ekstratimer har jeg stresset som bare det i frykt for å ha falt av, så det er digg å føle seg nogenlunde a’jour i alle fall. Eksamensperioden er straks i gang, og nå må jeg bare sette inn støtet altså!! Jeg skal prøve å sjonglere blogg, skole, pod og kolleksjonsslipp så godt det lar seg gjøre haha, men dere må nesten bare være litt tålmodig xx Education first!!!

I helga har det vært bursdagsfeiring av både 4- og 22-årsdag, og i går kveld kjørte jeg og kjæresten til Namsos! Han skal jobbe her noen dager, så da pakket jeg liksågodt skolesekken min og ble med. Så i dag har jeg fått unna en god del, og i kveld står det tapas og film-myyys på planen. Jeg leter meg i hjel etter å finne A star is born på nettet, for jeg har SÅ lyst til å se den igjen!! Så den på kino forrige uke med Hanne, og etter å ha brukt resten av uka på å høre på soundtracket og sett intervju med skuespillerne kjenner jeg en STOR trang til å se den igjen. Blown away av både Lady Gaga og Bradley Cooper!!! Det er sjelden jeg griner på kino ass, men daaannggg

Flere som kjenner på eksamenssvetten allerede eller ???? Jeg har hatt konstant hodepine i 3 dager nå og jeg lurer på om det KANSKJE har noe med det stresset å gjøre, hehe.. Bahhh

Annonse