Annonse

REMIND ME TO FORGET

adlinks // chinos her skjorte her ørepynt her sko utsolgt 

Hei og god søndag dere! Tusen takk igjen for alle fine kommentarer – dere er så forståelsefulle og nydelige alle sammen. Det går greit med meg altså, og jeg er fortsatt sammen med kjæresten min til alle som har spekulert rundt om det er slutt eller ikke, hehe. Det er heller litt andre ting som plager meg om dagen, men jeg tror egentlig ikke jeg har så lyst å gå mer innpå det her på bloggen ettersom det raskt blir veldig stakkarslig?? Noe som kan føles vanskelig for én er ikke nødvendigvis det for alle andre, og som offentlig person er det veldig enkelt å bli raskt dømt føler jeg. Kanskje jeg skriver litt mer om det senere, jeg tror mange av dere hadde satt pris på å lese om det! Man må dessverre tåle å møte motgang i livet, og noen gang er det godt å lese om noe man kan kjenne seg igjen i. Så vi får se. Men først og fremst må jeg få litt orden på det på egen hånd!

I dag har jeg vært og sett på håndballkamp til lillebroren min, vært heia-gjeng foran livestreamen til NM i Cheerleading, fått unna litt regnskaps-gjespe-greier & sett på steder å bo i Bali. Jeg tror vi går for noen dager i Uluwatu, Nusa Dua, Gili Trawangan & Canggu, så det blir helt fantastisk!! Tusen takk til alle som sendte inn tips, setter pris på det <3 Nå skal jeg på kino med ei venninne, kos dere i kveld!

Annonse