Annonse

Quench my thirst

inneholder reklamelenker

     

similar bathing suit here

Halloen på denne fine tirsdagen!! Jeg sitter knallrød i hele ansiktet etter en heftig rense-utklemmings-hudpleietime, noen kroner mucho fattigere. Tusen takk for så mange hudpleietips!! Jeg kjøpte meg en ny serie i dag tilpasset lett akne/uren hud, og jeg håper den funker!! Den kostet flesk heh, så jeg skal virkelig si fra om jeg synes det fungerer 🙂 Hope so!

Nå skal jeg få gjort litt regnskap og startet på prosjekt STØKEN leilighet før Maria kommer etterhvert. Vi skal ha Westworld-maraton!!! SHIT som jeg har gledet meg til den nye sesongen, god damn god damn. PLZ ikke spoile noe til dere som allerede har rukket å se de nye episodene! Og til dere som ikke har sett Westworld – dere vet hva dere har å gjøre.

Serietips anyone? Trenger en ny, etter Westworld <3

Annonse