Annonse

PLAN C

Truly – Lionel Richie

Both sides now – Joni Mitchell 

Love is a losing game – Amy Winehouse 

Take it all – Kiana Ledé (og generelt hele det nye albumet hennes)

Used to you – Dagny 

Just a lil something something jeg hører på om dagen. Hører egentlig BARE på gammel 80- og 90-tallsmusikk om dagen ellers, og har laget meg en deeeilig retro liste jeg koster meg veldig veldig mye med. Musikk var så mye bedre før, spør du meg .. 

Tenkte bare å svinge raskt innom, jeg knoter fortsatt med snap-videoen og KLAIKER snart i vinkel. Noen andre steder jeg kan publisere den da? Hmm. Ellers spør veldig mange om jeg kom inn på studiet jeg søkte, og svaret er BIG FAT NO. Snittet økte godt over 1 poeng, som jeg fryktet, og da var løpet kjørt for min del gitt.. Selvfølgelig veldig skuffende fordi jeg hadde SÅ lyst til å gå psykologi-studiumet, samtidig som jeg var veldig forberedt på at det ikke kom til å gå. Plan B er restplasser, men jeg tviler sterkt på at det blir noe bra der, så da blir det vel plan C – et år på BI 🙂 Skole skal jeg uansett gå, hvertfall! Så får vi se om jeg tar opp noen fag i tillegg til årsstudiumet. Det blir da vel noe av denne fruen også, skal dere se ..

Jeg skal snart legge meg, jeg heh. Har en snåååål dag, og lå lys våken fra klokken 5 i natt og vrei meg, så da skal det bli godt å finne senga tidlig i kveld og forhåpentligvis sove litt bedre enn denne natten. Håper alle dere har det fint <3 U deserve it 

Annonse