Annonse

PIZZA FOR DAYS

Fredag og hjemmelaget pizza slår aldri feil altså, eller hva?? Det har blitt mye rullebunnspizza her i heimen etter at jeg flyttet ut hjemmefra, men det er noe av sjarmen å lage den helt fra bunn. Det var jo fredagstradisjonen når jeg fortsatt bodde hjemme – da var det alltid mammas superpizza på menyen <3 The best!!

Prøvde meg derfor på samme oppskrift som henne på fredag, og den ble .. helt okei haha. Bunnen ble bare så heeelvedes tykk??? Den sluttet ALDRI å heve, og minutter etter at jeg kjevlet den ut og skulle ta på fyllet hadde den nesten blåst seg opp til dobbel tykkelse? I tillegg hadde jeg oppi litt for mye grovt mel tror jeg, men sett bort i fra det var den god. Jeg får bare prøve igjen haha, øvelse gjør mester si.

Pizzabunn

4 dl lunkent vann
– bland i 1 pakke fersk gjær og 1ts salt

Ta i hvetemel (eventuelt grovere mel) til du får en fast deig

Heves i en bolle med olivenolje i bunn 1 times tid før steking. Når det kommer til fyll bruker jeg alltid pizzasausen til Peppes, peperoni og ost eller parmaskinke. Og ruccola! Veldig enkelt (når man har dreisen og lager en tynnere bunn). Shoutout til mamsen for oppskrift!

Apropo husmor – nå har a en musli-blanding i ovnen i skrivende stund 😉 😉 Sanker poeng!!! Er i mitt ess når jeg knoter med et eller annet jeg liker og brøler Whitney Houston sanger av full hals altså, da kan jeg holde på i timesvis. Snakk om gauling og miming av sanger – noen som er gira på en ny runde Snapchatvideoer kanskje???

Annonse