Annonse

Pink Vibes

inneholder adlinks 

overdeljoggebukse

Hei på dere! Gud, jeg blir nesten uvel av å se på bloggen og instagrammen min om dagen – beklager at det har vært skikkelig reklamebonanza i det siste!! Det er jo Black Week som dere helt sikkert har fått med dere, og jeg »booket» inn disse reklameinnleggene for månedsvis siden – og lite gjennomtenkte meg fikk jo ikke helt med meg at alt ville havne på samme uke. VEL, nå lover jeg at det skal bli en heftig reduksjon haha ❤️ ❤️ *karrer seg oppover på skattelistene for 2018* ;  –  )

Denne joggedressen er life og er det absolutt eneste jeg har lyst til å ta på meg om morningen. Rommet mitt er så satans kaldt ettersom jeg enda ikke har fått ut fingern og hengt opp ovnen min på veggen, og da kan dere tro denne skriker til meg. I tillegg får jeg helt brann-panikk av å ha panelovn ved de lange gardinene mine, og har så høye strømregninger at jeg pusher den lengst mulig. Taktikken sin det.

I dag har jeg vært en flink liten en, og vært på skolen helt til i 8-draget!! Ble heldigvis hentet av søss, og deretter ble det take-away pizza på papsen’s regning hiihi. Nå sitter jeg egentlig bare og håper på at noen gidder å kjøre meg hjem så jeg slipper å gå de få meterne i kulda, for bedden og tidlig skole kaller igjen i morgen. How’s life dere??? Night and bye 

Annonse