Annonse

OPPSKRIFT: Smoothie Bowl

Hei dere ♥ Jeg har lenge hatt lyst til å lage min egen acai-bowl her hjemme, og idag hadde jeg det jeg trengte for å prøve – så why not?? Den ble virkelig supergod, og var en perfekt start på min søndag hvertfall. Jeg må likevel velge å kalle den mer en »smoothie bowl» da ettersom det ikke er noe acai i den, og selve greia rett og slett var smoothie. Hvor god ser den ikke ut da???

OPPSKRIFT

SMOOTHIEN SOM »BASE» 
– Frosne jordbær
– Isbiter
– Naturell yoghurt 
– Banan 

TOPPING
– Banan
– Jordbær
– Kokos
– Musli 

Jeg mikset bare en vanlig smoothie, gjerne en litt tykkere slik at den ikke er flytende. For min del ble det jordbær og banan med litt yoghurt og isbiter – her kan man jo også bruke blåbær for den typiske lillae acai-fargen, eller ha oppi acaipulver. Vanlig smoothie funker, tho! Det er MASSE annet digg man kan ha som topping også – for eksempel blåbær, chiafrø, mango, linfrø osvosv. 

NAM!! Sunt og godt, og holder deg mett i timesvis. Noen som skal prøve?

Annonse