Annonse

ONE YEAR OLDER

Hei dere! Jeg merker at bloggingen min begynner å bli mer og mer noe jeg gjør når jeg føler for det, og ikke lenger føler meg like forpliktet til. Jeg føler på mange måter at det er litt »ut» og at Youtube og Instagram holder for de fleste. Likevel synes jeg det er noe eget med det å få skrive og uttrykke meg, så jeg kommer nok til å fortsette med det en god stund til altså <3 Men det blir mer når jeg har lyst, og føler for det!! Så dere må veldig gjerne titte innom, men da har jeg i alle fall sagt fra slik at dere vet det hehe. Helgas bday-vlog ga skikkelig mersmak, og det er virkelig null stress å spille inn videoklipp. Redigeringen derimot.. Shit – jeg tror jeg brukte rundt 7-8 timer på å importere klipp, redigere og laste opp. Så hvordan folk har tid til å vlogge daglig – DET er imponerende!!

Uansett.. siden sist har jeg fått tilbake alle eksamener, OG blitt et år gamlere! Årets eksamener gikk virkelig over all forventing, hvor jeg overrasket meg selv med to A’er og to B’er!! Halleluja!! Veldig mange spør også om hva jeg tenker til høsten, og det skal jeg svare på i neste runde av ukas spørsmål som kommer i løpet av et par dager.

My fine ass woman som gjorde bursdagsfeiringen min til et ralleshow uten like <3 Jeg hadde jo store planer om å sitte ute på verandaen og platten på bursdagen min, og inviterte derfor litt i overkant av hva jeg har plass til innendørs ! VEL, finvær kunne vi se langt etter, så når vi fikk servert 10 grader og regn var det bare å presse hele sulamitten innendørs. Intimt og koselig ble det, og feiringen var heeelt perfekt!

Jeg og kjæresten startet bursdagsfeiringen allerede dagen før, hvor han hadde booket oss inn på hotell for kvelden! What a man!! Og med litt vin og mat innabords var vi jamen meg i seng allerede kvartover 10 haha. Couple goals ! Selve bursdagen min startet med en helt nydelig frokost, altfor fine gaver, lunsj med hele familien og fest på kvelden – så 23-årsdagen går rett inn på førsteplass gitt

Til alle som spurte om kjolen min – den finner dere her

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en helg i Namsos med familien til kjæresten min, og skal rigge oss til med en episode Killing Eve. Håper alle sammen nyyyter dagene <3

Annonse