Annonse

ONE DOWN

Hallohallo, hvordan går det med dere?? Herregud så hyggelig at flere av dere husket at jeg hadde eksamen i går, og ønsket meg lykke til!! Dere er noen søtinger, ass. Eksamen gikk faktisk veldig bra, og det er SÅ deilig når hardt arbeid belønnes!! Vel, det lønner å se hvor stor belønning jeg får da, haha. Dette er jo min første eksamen etter videregående, så det er sykt vanskelig å si hvor mye som kreves til hver karakter. Vel, 1 av 4 er unnagjort, og da er det bare å henge i videre.

Jeg hadde håpet på å få en skikkelig oppsving etter å ha fullført første eksamen i går, men den oppsvingen varte flottings i en time før den stupte noe inni helvete langt ned. I dag tror jeg helt seriøst at jeg har hatt en av mine topp 7 kjipeste dager, psykisk og fysisk ! Jeg startet med å drømme sykt mye forvirrende i natt, før jeg SEFF forsov meg og hastet meg ut av døra 15 minutter etter at øynene ble slått opp for å rekke bussen til forelesning. Årets siste forelesning er unnagjort, og fra de timene husker jeg ! minimalt ! I dag har kroppen min vært HELT utkjørt, og jeg har konstant vondt i hodet, kroppen, magen og gått rundt med både sykt ekle skjelvinger i hendene og heftige varmebølger gjennom kroppen. Ble likevel sittende på skolen helt til klokken 4 i dag, og – no joke – jeg fikk skrevet én setning. EN. Hodet er bare IKKE på plass i dag, og det føles jo forferdelig å »kaste bort» en hel dag når neste eksamen er rett rundt hjørnet, men sånn er det vel. Forsto vel ganske raskt at det ikke var noe poeng å bli sittende, og da var jeg på nippet til å ta taxi hjem fordi JEPP, helt til min engel av en søster kom og hentet meg. Nå venter jeg egentlig bare på å kunne legge meg, slik at jeg kan starte helt fresh i morgen med nytt sinn og ny kunnskap haha. Disse eksamensgreiene tar på vett for fruen som ikke har brukt hjernecellene sine på 3 år

 

Vel, i morgen reiser jeg faktisk til Namsos igjen for å være litt med kjæresten min igjen!!! Han har vært på jobb i en ukes tid nå, og det skal bli veldig veldig godt å få litt kjærlighet i livet igjen 🙁 Det virker det MILDT SAGT som jeg trenger, så det gleder jeg meg veldig til!! Det er faktisk rart med det, men jeg slapper aldri så bra av som når jeg er med han – og det er både skremmende og veldig fint, haha.. Flere av dere skjønner vel hva jeg mener.. Jeg »slapper» jo av her hjemme også, men når man bare kan ligge og myyyse seg inntil hverandre – dét er et helt annet nivå av avslapping og good feel altså. Så JA – morgendagen kan ikke komme fort nok! Hahaha nå har jeg faktisk så knekken-debbie-downer-deluxe at jeg fikk sviende klump i halsen bare av å tenke på det. God save me, denne eksamensperioden er ikke noe for meg !

xx

Annonse