Annonse

ON POINT

 

Når sminken er on point – FUCKYES. Snakk om sola – jeg har spilt inn sminkevideo!! Men når jeg ser hvor bra sminken ble her, og hvor jævlig jeg så ut på den videoen, vurderer jeg å spille den inn på nytt. Det er jo forsåvidt ganske fort gjort, så det spørs om det blir et nytt forsøk… 🙂

I går var det dags for julebord med Høyergjengen, noe som alltid er like koselig!!! I år var jeg hjemme en god del timer tidligere sammenlignet med fjoråret for å si det såleis, men da var det jo ingen »stengetid» og da er det ingen i hodet som sier at røyskatten må dra seg hjemover…. Det ble uansett ikke sånn SUPERsent i går kveld noe som var meget deilig ettersom jeg hadde planlagt en kampanjeshoot i marka i dag. Snakk om helbom når det kommer til valg av dag, for SHIT den satt langt inne. Men det var deilig å checke den av lista, og litt frisk luft er alltid godt for en gammel skrott som blir bakis bare hun ser alkohol. Fikk servert nyydelig middag hjemme hos fam’en også, så denne søndagen kan man vel ikke klage på <3

Jajaja noen var happy med gårsdagens look i følge kamerarullen min

Husk at Nelly fortsatt har tilbud på HELE nettsiden her ut kvelden om dere vil sikre dere noen goodies enda. Black weekend har fått kjørt seg godt her i heimen i alle fall, for plutselig var det ikke måte på hva jeg »trengte». Nuvel. Ønsker dere en superfin kveld videre, håper dere har det fint <3 

Annonse