Annonse

OFF TO THE AIRPORT

 

bukse HER tskjorte designer’s remix jakke utsolgt sko HER adlinks

Da er det straks klart for noen dager i Oslo!! Jeg har ikke startet å pakke enda (sjokk), men har brukt dagen på å ta noen vaksiner til Sør-Afrika og se Life of Kylie. Innholdsrik dag med andre ord. Det som er så digg er at jeg kun skal pakke sminke, for klær dukker opp underveis hehhe. Reiser likevel med gigantisk koffert OG Malene Birger-bagen min, så her er det ingen tvil om at noen skal ut og reise. Jeg er jo ikke tilbake i Trondheim igjen før om en og en halv uke, så da må man ha litt ekstra plass! Også fyker jeg omsider til flyplassen om ikke lenge ♥ Vi sees i Oslo

Ellers vurderer jeg å oversette så mange blogginnlegg som mulig til engelsk ettersom jeg vet at jeg har mange internasjonale lesere. Hva tror dere norske lesere om det? Jeg vil altså blogge på norsk men ha en kursiv-tekst under den norske teksten, på engelsk. Annoying eller overkommelig? 

Annonse