Annonse

Nyttårshelg i Åre

Først av alt – riktig godt nyttår!! Jeg håper dere har landet litt etter både jul- og nyttårsfeiring – om mulig?? Noen av dere er kanskje tilbake på jobb/skole allerede?? Det er i så fall imponerende greier, ass. Hodet mitt henger fortsatt litt igjen i 2018, og jeg er sjeleglad for at jeg har noen dager igjen av juleferien. Jeg går jo fra tre skoledager i uken med skikkelig langhelg ukentlig, til skole mandag-fredag, og DET kjenner jeg at jeg trenger en liten mental prep for. Vel, den tid den sorg…

Jeg lå jo langflat de fleste dagene i romjula, med en grusom halsbetennelse, og jeg var ganske så sikker på at nyttårsfeiringen i Åre kom til å ryke. Derfor måtte det nesten et mirakel til (!) for at antibiotikaen kicket inn fort som f – for jeg ble frisk akkurat i tide. Yay!!! Derfor bar det til Åre på lørdag, og vi hadde noen kjempefine dager med helt insane god mat og masse fine venner – og en meget vellykket nyttårsfeiring. Musikken var helt elendig da, og det måååå jeg innrømme at gjorde kvelden litt kjipere enn optimalt – men vi gjorde det beste ut av det! Men arrghh, er det ikke irriterende??? Når du egentlig har det kule utestedet og massevis av folk, også velger man å kjøre flat, instrumental GinaTricot-musikk hele kvelden?! Jeg gikk ut derfra og tenkte – holy fucks jeg og Anna trenger å åpne en Skitklubb med lollings bra musikk for å vise hvordan d skal gjøres . 

Om ikke så heldig med musikken, så var jeg i alle fall heldig med følget <3 

Til alle som har spurt – kjolen min er fra Missguided, og er utsolgt på Nelly nå ser jeg… Jeg skal følge litt med og si fra asap om den kommer inn igjen!! SÅ fin!

Adios 2018 – måtte 2019 bli minst like fin .. xx

Annonse