Annonse

NY UKE, NYE EVENTYR

Snakkes i Hellas på søndag da dere!!! Hahaha jeg dør. Nå har jeg prøvd å få med meg folk til syden i ukesvis, men hele gjengen er jo så opptatt med skole og jobb – så da var det bare å klinke til med Hellas-tur solo-versjon. Delvis solo da. Mah good friend Maren skal også på akkurat samme plass, så da har jeg noen å henge med likevel ♥ ♥ Iiih nok en runde med strand, bassengliv & god mat! Jeg skal også jobbe med bokprosjektet mitt, og hvor ellers finner man roen deluxe??? Jo, varmere strøk selvfølgelig. Så da er det bare å pakke kofferten igjen før jeg fyker til Oslo på lørdag etter jobb! Hahaha elsker meg selv <33333

Så nå skal jeg være flink å gjøre unna ALLE gjøremål før helga, og forhåndspublisere flere innlegg slik at jeg kan ta meg ferie fo’real. Også gleder jeg meg til masse god musikk på øret mens jeg skriver bok. How cool is that

Tok med meg nuddel-håret mitt på vift i dag!!! Love it. Genseren min finner dere HER.

PEACE OUT 

Annonse