Annonse

NEW YORK STROLL

Og slik så vi ut 4 dager i strekk i New York ! Jeg er egentlig ikke så veldig hold-meg-i-hånda-kjæreste, men jaggu var det stemning for det når vi trasket gatelangs i New York forrige uke. Det er virkelig en av de fineste byene jeg har besøkt, og et sted jeg aldri blir lei av! 

I dag har vi brukt timesvis på å shine leiligheten her hjemme – med alt fra rydding til vasking til TOTAL gjennomgang av klesskapet. Det var about time, og x antall svartsekker blir nå levert til gjenbruk. Har plukket ut noe som jeg tenkte å legge ut på Tise også, så stay tuned! Ellers har jeg vært på fotballkamp av alle ting i dag, og nå skal jeg runde av filmkveld med kjæresten og lillebroren min. Jeg har endelig fått min dose godteri igjen i helga, så i morgen er det tilbake til hverdagsmat, skole og forhåpentligvis en treningsøkt eller to. Vi reiser jo til Sri Lanka om én uke, så det er jo greit å pumpe opp musklene litt ;))

nuss

Annonse