Annonse

NEW YORK I MITT HJERTE

inneholder adlinks 

Herregud, trenger man egentlig si noe mer??? I går dro vi på shopping i Soho, og det tok ikke mange minuttene før New York-kjærligheten kom sviingende tilbake. Det er virkelig helt mind-blowing her, og det ligner ikke på noe annet sted i verden. Man blir jo gående å titte mer opp på alle de skyhøye bygningene i stedet for å følge med på hvor man går!

Etter noen timer med masse fine butikker i Soho ble det middag på Tao før vi møtte verdens nyydeligste Bennyboy som viste oss New York-partay-lifestylen! Det ble kanskje litt i overkant mye vodka cranberry og tequilashots, men herregud så gøy det var! Vi hadde jo skikkelig barhoppingskveld, og følte jo virkelig jeg fikk checket av store deler av utelivet her. Baksmellan kjentes i dag for å si det sånn – og kombinasjonen av bakis og jetlagg er en merkelig, jævlig greie jeg håper jeg aldri må kjenne på igjen. Det var såvidt beina stumblet seg avgårde idag, gitt! Derfor blir det nok en tidlig kveld og middag i kveld før vi stiller shoppingsterke igjen i morgen <3

Fiiine reisefølget mitt <3 Jeg har kanskje ikke skrevet hvem jeg er her med?? Årets elendigste blogger ! Vel, jeg er her sammen med kjæresten min, og et »vennepar ;)» som vi så fint sier på voksenspråket. Helt nydelig spør du meg, så kan vi dele oss inn i jente-gutte-lus og sulle rundt litt hver for oss og heller møtes for litt påfyll når det trengs. 

veske her t-shirt her sko nikelignende her – kåpe ganni skinntights bubbleroom

xx

Annonse