Annonse

NEW STYLE WHO DIZ

jakke her skibukse her

How you doiiin?? Jeg regner med, og håper, at flere har en sløvesøndag i dag så jeg slipper å få dårlig samvittighet for å sture innendørs hele dagen!! Det er jo så deilig da, så det er kjip kjipesen at det ikke er »sosialt akseptert» haha.. Vel, det kunne jeg ikke brydd meg indre om. Har man lyst til å ligge inne hele dagen og bare se serier og spise god mat, så er det absolutt innafor spør du meg !!

Mulig de sporty skibildene og min sløvesøndag-preken ikke har så mye med hverandre å gjøre hehhe, men det er viktig å opprettholde image’t vet dere ! Vi har faktisk planlagt en liten Åretur neste helg, og da var det bare å finne seg ny slalombukse!! Jeg gikk for den på bildet over – so pwetty!! Den er nesten utsolgt, men finnes i andre farger og modeller på hjemmesiden. Jeg tror ikke jeg har stått på slalom på 2-3 år, så dette kan bli et interessant prosjekt haha!!!

Jeg skal få litt mer ut av sløvesøndagen min med litt pizza og rødvin i kveld, men ellers er det lite på planen. Håper dere har det fint, og at dere koser dere med god samvittighet hva enn dere gjør <3 

Annonse