Annonse

NELLY GOES JAMAICA

reklame/annonselenker

WE ARE LIVE! 
Den første delen av Nelly-kampanjen fra Jamaica er nå ute på nettsiden, og det er fortsatt veldig veldig rart å se seg selv rulle og gå på forsiden til den nettsiden jeg har handlet på så lenge jeg kan huske!! Vi hadde det SÅ fint på turen selv om jeg kunne ønske vi var der lengre, og det er alltid gøy å se at resultatet blir bra 🙂
Kampanjen er tredelt om jeg husker riktig, og alle produkter og plagg som enda ikke er ute vil komme fortløpende. Jeg vet mange har ventet på den blå silkekjolen og den hvite, løse skjorten – jeg kommer til å linke det ASAP når det er live på nettsiden. Let’s have a look <3

genser HER bukse HER skjerf i håret HER 
blazer HER leopardskjørt HER topp HER

Josefine’s sko HER 
Matilda’s bukse HER
bluse HER
… ooog en liten vlog som viser highlight’s fra turen
Hva synes dere??? SO FUN!! 
Annonse