Annonse

MY RIDE FOR THE SUMMER

reklame i samarbeid med Vespa Norge

Say hello to my new ride!!! 

Altså, jeg DØR! Har dere sett noe så fint? Jeg har hatt lyst på scooter så sjukt lenge, dere aner ikke!! Etter at jeg solgte bilen min og flyttet til byen har jeg hele tiden savnet å ha et fremkomstmiddel, som ikke river og sliter i lommeboka hver eneste måned. Og GJETT om det er perfekt å endelig ha en Vespa Primavera ved min side!! Jeg har hatt den i noen uker nå, og har brukt den hver eneste dag jeg har vært hjemme HEHE. Får skikkelig flashback til de glade, bekymringsløse dager som 16-åring haha, og jeg elsker det. Jeg tok meg selv i å kjøre til sentrum (som egentlig tar meg 4 minutter å gå til) her en dag, men ER det rart når scooteren min er så nydelig om den er??? Me luvs.

Vespa Primavera 50 4T

Det var jo alles drøm å kjøre rundt med Vespa når man var 16-år, i alle fall hos meg! Det er ingen tvil om at de er de fresheste scooterne på markedet, og denne modellen kommer nå i mange spreke farger!! Min kjære far har klinket til og kjøpt seg den fersken-fargede haha, så her skal det cruises med stil i sommer. ELSKER designet til Vespa, de er så klassiske og stilrene, og kommer nok alltid til å være the one and only. Elsker retro feelingen jeg får av den!

Haha, ei som er strålende fornøyd!! 

Det er ingen tvil om at scooter er et fantastisk kjøretøy å ha, og jeg foretrekker denne fremfor bil faktisk! Det koster meg ingenting å kjøre rundt ettersom den bruker minimalt bensin, parkering er gratis, og jeg cruiser forbi køene i kollektivfeltet. Den er lett og smidig, og det er rett og slett en fryd å kjøre rundt!

Psssst …

Vårens Vespakampanje heter Vespa Days og varer ut juni. Og med det kan jeg glede dere med at alle som kjøper Vespa Primavera får med toppboks og bagasjebrett på kjøpet til en verdi av over 5000 kroner! Og som mine lesere får dere i tillegg et gavekort på bensin til 500kr i etterkant av kjøpet. Dere kan lese mer om tilbudet og bestille bensingavekortet HER > Og tro meg – det dekker scooterkjøring for hele sommeren ettersom den bruker NADA bensin! Wiiie

LOVE LOVE LOVE 

Håper på å se flere cruisende på denne i sommer!! Vespa Squad for sure 

Annonse