Annonse

MOVING ON AND GETTING OVER

Det er umulig å ha en dårlig dag når du er ferdig med alle gjøremål, soooola skinner og John Mayer sprenger anlegget?? DAMN GINA gleder meg sånn til konserten hans i Oslo at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det blir helt fantastisk, og en helt annen type konsert enn hva jeg er vant til! Også avslutter jeg konserthelga med å dra til Alicante. Altså, KAN det bli bedre ♥


Fordelen med å ha to blogg-jobber er når du svikter bildemessig på den ene jobben så du stjeler bare pics fra den andre!!

Uka her har flydd avgårde (sier jeg ikke det hver gang) til tross for en SHITTY ASS DAY på tirsdag hvor alt bare var megatrist og det bare var å finne senga fort som fæn. Før var jeg nesten alltid low dagen derpå, men sånn har jeg ikke hatt det på lenge nå. Før tirsdag. Altså det skulle ikke vært lov å være SÅ emotional haha.. Noen dager er bare slik da, dessverre. Også våkner man dagen etterpå og bare … why. Også kommer man over det og starter dagen på nytt med andre tanker ♥ Som regel i alle fall! 

Nå skal vi straks flytte stumpen bort på Nova for en etterlengtet tur på kino ♥ ♥ Kino og kinopopcorn er undervurdert i hverdagene!! Blir jo som en ekstra helgedag midt i uka, ah amazing. Ønsker dere en fin torsdag!

Annonse