Annonse

MIN PÅSKE I BILDER

Wow, det var lenge siden! Jeg tok meg rett og slett en skikkelig påskeferie jeg, og herregud det har vært fantastisk. Jeg og kjæresten dro på hytta med familien på onsdag og grillet og koste oss ute i sola, før vi kjørte til Åre tidlig torsdagmorgen. Der var det dags for venninnekos og afterski – og holy MOLY jeg begynner å bli gamlemor ass. På torsdag holdt vi det gående fra 2 på formiddagen til 2 på natten, og jeg er seriøst ikke lagd for å takle sånne dager haha. HerreGUD så dårlig jeg var på fredag. Sullet rundt på afterskien på fredag med de verste magesmertene, og prøvde meg på den såkalte »repareringspilsen» vi snakket om i forrige pod-episode.. NOPE didn’t work. Heldigvis dro vi hjem etter afterskien og fikk servert helt nyydelig biff og rødvin, før vi bare spilte brettspill og koste oss. Mer sånn!!! Det er vel klassisk at det blir litt overtenning den første dagen – men det var ingen tvil om at vi hadde det veldig veldig gøy!

zip-genseren min finner dere her – 

Etter en to-dagers var det nok fest på denne fruen, så da kjørte vi tilbake til hytta igjen hvor den årlige påskeaften-tradisjonen sto på trappa. Jeg ELSKER påskeaften på hytta, og der er det obligatorisk oppmøte! Påskerebus, grilling, påskeeggjakt, superdigg middag på kvelden med hele familien, mormor som kler seg ut som påskehare – you name it. Vi var så heldige med været på lørdag også, og det gjør jo alt ekstra stas. På søndag ble det en tur ute med båten før vi lagde taco og spilte buzz, så eksamen var med andre ord lagt HELT på hylla denne helgen. 

Fra gårsdagens lille get-away her i Trondheim! I går var det jo på’n igjen med skole og eksamenstid, og nå sitter jeg og kvier meg til å åpne bøkene på siden her. Første eksamen står for tur allerede om en uke, og jeg kjenner at jeg ligger ALTFOR langt bak til at det føles bra. Blir derfor greit å komme skikkelig i gang her nå, sånn at jeg får noenlunde grei oversikt og kan senke skuldrene til helga <3

Hvordan har deres påske vært?? Noen medstudenter som sitter med eksamen regner jeg med?

Annonse