Annonse

MIN HELG MED ECCO

annonse

Brrrr.. hei dere!! Er det like kaldt i resten av Norge som det er i Trondheim for tiden? Her ser jeg bare flere og flere parkaser, og varmere og tykkere sko. Og det trenger ikke være bare-bare når det kommer til hvordan man skal style antrekk eller hva??

Nylig fikk jeg tilsendt årets vintersko fra ECCO i ekte skinn, som i tillegg er vannavisende hurra!! De er supervarme og comfy, og i dag tar jeg med dere gjennom min helg i de nye UKIUK-skoene mine 🙂 Håper dere får litt inspirasjon til hvordan man kan style skoene og at dere får gode tips til årets vinterboots!

BYTUR

 

For en liten handletur i byen på lørdager går jeg for et enkelt, sort antrekk med skinnbukser og en oversized jakke. ECCO-skoene holder meg varme og sikrer meg såklart mot regn og snø!

COFFEE DATE

Det er lov å skjemme seg bort på kafé en gang i blant, right?? Her er det ingen grenser for hva man kan ha på seg, men jeg kjører en deilig fuskepels-jakke som står i stil til vinterbootsene mine 🙂 På en vinterdag med litt sol kan man jo kanskje sitte ute til og med??

SUNDAY STROLL

Min »Sunday stroll» består for det meste av en spasertur over gata for å handle snop på Mix hahha, men det er viktig å se cooool ut til alle tider da vet dere… Et deilig go-to søndagsantrekk er uansett høyst nødvendig, og her bruker jeg de sorte ECCO-skoene mine dere så tidligere i høst. De har også deilig foring som holder varmen supergodt, men er ikke vannavisende som de brune, for de som helst vil ha det. Funker fjell uansett!

Finn disse skoene og mange andre HER! Hva synes dere? Blir jeg å se flere i disse i vinter? Ha en superfin dag! 

Annonse