Annonse

MIN 24-ÅRS FEIRING

Hei fiine dere! På mandag fylte denne damen hele 24 år (!!!), noe jeg bestemte meg for å feire i siste liten da jeg så det var meldt 32 grader og helsol lørdagen før. Da var det bare å invitere vennegjengen, handle inn snacks, drikke, pizza og stæsj, samt levere Max på hytta og hente et monster av en høyttaler. I 4-draget kom gjestene, og i solsteika på verandaen ble det både meeeget varmt og en ekstremt fin feiring. HerreGUD som jeg koste meg!! Det ble også såklart fullstendig overtenning, og da de siste gjestene dro i halv 4 draget og gulvet var vasket var det rimelig godt å legge seg i senga <3 Er SÅ glad for at jeg bestemte meg for å feire dagen, wiiho

 

Til alle som har spurt om kjolen min – den er fra Vergegirl og er vel rundt 2 år gammel.. <3

På søndag var det dags for feiring nr 2 – denne gangen med fammen! Jeg må ha sett riimelig sliten ut da jeg sto på kjøkkenet i joggisen søndag formiddag og vispet sammen brownies, og angret vel der og da ganske greit på at man hadde åpnet den hvitvinen i 2-draget kvelden før. Det ble uansett en superhyggelig feiring i sola – noooe roligere enn dagen før haha <3

… feiringen stopper ikke der ! Hahaha hvem eeer jeg. På mandag var det jo selveste bursdagen min, og det var SÅ deilig å ikke ha noe spesielt på agendaen. Levde fortsatt på helgas feiring, og ble overrasket med blomster og morgenlevering fra de fiineste venninnene! Deretter ble det lunsj i byen med Emma og Jenny, før Petter kom hjem dødsdigg tapas. Og som det gamle ekteparet vi er ble kvelden avsluttet med et aldri så lite glass vin ute på verandaen, hvor jeg følte meg som verdens lykkeligste og heldigste gamle dame <333

NUSS

Annonse