Annonse

ME WIFEY

HAPPY MEEE!! Det føles som om ting bare har falt litt på plass i det siste, og det er en helt utrolig deilig følelse. Det å komme oss ordentlig inn i leiligheten, kjenne på det å bo ordentlig-ordentlig sammen og være helt lovie-dovie, lage gode middager og ha en bra flyt i skole og hverdagen generelt.. Åh som jeg verdsetter det!! Så alt føles bare skikkelig bra for tiden, og bank-i-bordet, måtte det VARE! Føler det er så typisk meg å bomme eller klusse det skikkelig til med en gang alt går på skinner, så det blir nesten sånn at man ikke tør å kjenne på hvor fint man har det i frykt for å ødelegge det igjen. Haha, noen som skjønner hva jeg mener??

Vel, apropo gode middager – jeg ELSKER det nye kjøkkenet mitt, og endelig har vi et spisebord vi kan dekke på til hver dag, og det gjør det såå mye gøyere å lage mat. Denne uken har vi laget såå mye godt, og jeg har faktisk fått litt smaken på det å lage ting fra bunn og bruke litt tid på å få til en ordentlig god middag. Sånn, hvorfor ikke bake hamburgerbrød, pizza, tzatsiki og pitabrød fra bunn i stedet?? Det er i alle fall genialt når man har ørten allergier å tenke på!! Så yes, mycket fornøyd med meg selv denne uken som ellers ALDRI gadd å lage middag.

adlinks // sko her jakke zara bukse levi’s 

Nå er jeg straks ferdig med en lang dag på skolen her, og skal gønne en restemiddag idag ! Kjæresten dro dessverre på jobb igjen i dag, og det skal bli noe stusselig å plutselig være helt mutters alene i leiligheten igjen, så jeg sitter egentlig bare å drar ut tiden på skolen her nå haha.. Og sjekker alt jeg kan sjekke som krever wifi !!! Har lastet ned masse serier og podkaster da, så jeg skal vel overleve kvelden uten både friends, TV og internett. Plz Canal Digital om dere ser dette, hurry up and get this girl some wifi 

Xx

Annonse