Annonse

MASKIN

Home sweet home

Ah, da var man omsider hjemme. Guri meg for en hjemreise. Jeg sover jo ikke på fly stakkar, men fikk karret til meg hele 2 timer av og på tilsammen. Hadde derfor døgnet allerede klokken 13 i går, og da var det bare å holde øynene og energien oppe til kvelden!! Og maskin-meg var helt i hundre utover kvelden, og sto plutselig på hender klokken halv elleve og var helt apekatt. Mot kvelden bygget vi opp min kjære bestbed med masse puter, fresht sengetøy og tok med en pose smågodt og Tortilla Cheese og la oss der – noe som var helt ubeskrivelig deilig etter en så lang dag. Og i anti-soverus bestilte vi tur til Bali i april!!! Har hatt lyst til å reise dit SÅ lenge, og når jeg landet i Trondheim i går kjente jeg bare at… NEJ her vil jeg IKKE være. La ukene gå fort!!

Litt behind the scenes fra dag 2 i Jamaica – it takes a village, as you may tell!! Det var oss jentene, stylister og makeup-artister og markedsansvarlige fra Nelly, to fotografer fra L.A, en som hadde ansvar for filming, og produksjonsteamet som hadde ansvar for alt av hus, mat, transport og planlegging. PJUH, det står ikke på!

Den følelsen når lys-test-bildet blir det beste  ! Jeg kommer til å linke alle Nellyklærne, inkludert denne skjorten, med en gang kampanjen og plaggene går live på hjemmesiden. De er ikke ute enda nemlig, buhu! I’ll keep you posted!

Noen som har vært i Bali, og vil tipse oss om de fineste stedene å bo? 

Annonse