Annonse

LYKKELIG 22-ÅRING

adlinks // shorts her t-shirt zara veske weekday

Hallo fra 1-år gamlere meg!!! Som har tatt en ufrivillig bloggpause! Vel, jeg har kommet hjem fra en helt fantastisk langhelg i Oslo, og jeg kan ikke huske sist jeg koste meg så masse på tur 🙂 Det kan ha NOE med at jeg hadde verdens fineste bursdag på fredag, og at helgen har bestått av bare kos, nydelig vær, shitloads av sushi og pizza, og bare verdens fineste folk rundt meg! Setter så stor pris på det, herregud! Lucky me!!! 

Oslo viste seg virkelig fra sin beste side i helgen, særlig på bursdagen min! Startet dagen med en nydelig frokost ute på verandaen ettersom vi bodde på et leilighets-hotell, og det var midt i blinken for gluten-laktose-allergikern som da slapp å sikle på frokost-buffeer hvor jeg intet kan spise noe som helst !  Deretter trasket vi gjennom byen hvor jeg kjøpte noe småtteri, før det ble en heftig og knakende rygg-massasje haha, etterfulgt av soling og årets første bad på Tjuvholmen. Etter noen gode timer i sola, og noen nyanser rødere spiste vi en dødsgod middag på Delicatessen, noe som er en obligatorisk visit når vi er i hovedstaden, og drakk verdens beste cava-sangria, før vi møttes en liten gjeng for en drink eller to aka FYLLAN PÅ BYN med en verdig avslutning på McDonalds i 4-draget. YES! Min ron-partner Anna var i byen, og da våkner lakenskrekk-genet i meg meget bra. Hadde en helt fantastisk bursdag da, herregud så gøy det var! Bedre enn jeg noen gang kunne ønsket meg <3 

 

Annonse