Annonse

LIVETS FROKOST

Åh, for en deilig frokost vi hadde i sola i Spania!! Disse havrepannekakene MÅ dere prøve – jeg bruker ca. 2 dl havregryn og 1 egg og steker det med smør i panna. Easy as that! Supergode med frukt, syltetøy, cottage cheese, brunost eller vanlig pålegg. Mmmm spiser disse flere ganger i uka og blir ikke lei! 

Ellers gikk det veldig bra med fotograferingen i dag – deilig å ha det overstått!! Nå er det bare visning og salg som gjenstår, wæ. Tok meg selv i å være skikkelig nostalgisk når jeg ryddet leiligheten i morgest, åååh så glad jeg er i den. Kommer til å savne den SÅ masse med de store vinduene med sentrum rett utenfor, og alle gode minner i kjææære leila..Litt vemodig. Men men, nå venter nye prosjekt! Og veranda med sol!!! (Og et mareritt av et oppussingsprosjekt)

Badedrakt her

Jeg har også vært å plukket opp min nye scooter i dag og hatt et lite møte der, og dere skal få se den veldig veldig snart!! Skal cruise meg bortover til ei venninne i kveld, så det blir mys <3 Også håper jeg dere hører den nye pod-episoden vår i dag, tjohei!!! LITT døll til tider haha, men min favorittdel er helt klart de siste 15 minuttene. KJØR!

Annonse