Annonse

LITT AV EN HELG

inneholder reklame

Herregud, nå er det en hel uke siden jeg trådte inn på forrige ukes festival – og jeg sliter fortsatt med å recover, haha. Vi hadde det så syykt gøy (kanskje litt FOR gøy) for jeg har vært helt kake hele denne uka. Som dere sikkert fikk med dere var det årets Festningenfestival som gikk av staben, og for meg som ikke var der i fjor var jo dette noe helt nytt! Jeg ble sjuukt imponert av hele opplegget da, og SNART skal jeg begynne å glede meg til neste år haha. Må bare komme meg først !

Me and my woman som har NULL skam og poserer midt i folkehavet

Jeg ble helt overveldet av alle dere nyydelige mennesker som kom bort og hilste på i helga!! Det ER så hyggelig, og etter at vi startet med podcasten føler jeg at vi har blitt en liten skitshowet-gjeng ass. Og FOR en herlig gjeng <3

Med andre ord – jeg hadde en helt fantastisk helg med masse fine kjentfolk, morsomme vorspiel, x antall liter pærecider og ikke minst sjuukt mye bra musikk!! Karpe, Benjamin Ingrosso og Zara Larsson – you have my heart. Anbefaler alle å følge med på @festningenfestival på Instagram når de slipper en ny runde med billetter til neste år – earlybird billettene er nemlig en goood del rimeligere. Jeg skal i alle fall neste år, hihi!

xx

Annonse