Annonse

LIFE IN COLOR

annonse

Hurra!! I dag får jeg gleden av å dele ut en av de beste rabattkodene jeg noensinne har gitt på NAKD – nemlig erica25 som gir dere 25% på hele nettsiden til og med 12 juni. Det gjelder også kolleksjonene mine, så om dere har lyst på nytt badetøy til sommeren eller ser noe annet dere liker er det gull verdt å benytte seg av muligheten nå. Under ser dere mine favoritter akkurat nå – fargerikt som alltid ! Hahha..

Hadde denne hoodien i hvit fra før og elsker den, så da måtte det bli en i beige også! Dere finner den her

Superdigg genser i collegestoff! Jeg har min i Large, og dere finner den her

Mine nye favorittbukser!!! Måtte bestille de en størrelse mindre ettersom de er veldig store i størrelsen, så her har jeg på 34 og har fortsatt litt å gå på. Vanligvis bruker jeg 36! Elsker fargen, stoffet, lengden og alt. Finnes her

Synes folk ser så sjukt stilige ut med sånne bånd på hodet, så måtte ordne meg et selv også haha. Dere finner det herFint både som pannebånd eller knytt bak i hestehalen. 

Har hatt lyst på en hvit linshorts SÅ lenge og har bare sett lengre varianter. Endelig fant jeg en i »vanlig» lengde, og jeg elsker den! Jeg har størrelse 36 og den er litt oversized i modellen. Finnes her

Samme bukse som over bare i svart! Det er faktisk drømmebuksa. Dere finner den her

Hadde med meg denne nydelige veska på hytta i helga som reisebag, og den rommet så mye samtidig som den er dødskul! Dere finner den her

Den perfekte skinnblazeren! Helt normal i størrelsen – jeg har 36. Denne finner dere her

Husk rabattkoden ERICA25 og ha en suuperfin kveld videre. Nuss!
«Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7670574809»

Annonse