Annonse

LEVER LENGE PÅ DETTE

Halloen fine dere!! How’s life? 

HerreGUD for en fin kveld jeg hadde igår!! Med masse fine folk i nye leiligheten ble den innviet på rett vis, og jeg koste meg seriøst gløgg heeele kvelden, og hadde ikke NOE lyst til å dra hjem. Når byen er typ like bra som vorspielet, DA er det bra da!! Vi fikk svettet oss godt på Tag, og det får man kjenne på i dag si. Men for første gang på lenge er denne mareritt-bakisen SÅ verdt det, for YES det var en fin kveld. Dere vet hvor ekstra jævlig det er å være bakis når gårsdagen bare var sånn NJJJ… Så denne formen tar jeg på strak arm, it was hella worth it.

Jeg fant fram Polaroid-kameraet mitt i løpet av kvelden, og har en stooor haug med koselige bilder liggende. Åh, må kjøpe meg mer film til det slik at jeg kan ta det med rundt på flere hyggelige ting!! Elsker polaroid-feelingen, med verdens fiineste gjeng <3

Jeg og typen har møgglet oss helt next level idag, med en blanding av powernaps, mysing, spising og bakis-fliring, og nå har husmoren sjæl fikset opp en deilig pizzadeig som lukter LIV <3 Dette innlegget er like rotete som huet idag, så beklager for et uoversiktlig, tafatt innlegg. Sånn er det når jeg får blogge-innfall sent på en sådan dag. Gleder meg sånn til å vise dere før/etter bilder av leiligheten!!! Trives sååå godt allerede, wiie

Xx

Annonse