Annonse

Let’s do this

Hallo dere på denne fine mandagen! Elsker lyset på disse bildene vi tok her i går, so so pretty! I dag, derimot, har jeg ikke sett dagens lys i hvert fall, for denne dagen har bestått av intensiv skriving. Nå er det akkurat én uke til jeg kicker i gang første eksamen, og da har jeg vel ingen tid å miste 🙂 Heldigvis er det den eksamenen jeg stresser minst over, og er det faget jeg kan relatere meg mest til – noe som gjør det mye enklere å jobbe med det. En kan liksom skrive ting uten å måtte dobbeltsjekke ALT med pensum ettersom det er så dagsaktuelt. Så det er gøy!

Ellers er alt bare fint her, jeg koser meg egentlig veldig når jeg kan sitte i ro og fred og pugge ting jeg synes er ganske gøy og spennende, og føle at jeg kommer et lite stykke nærmere god karakter for hver time. Regner med jeg kjører hjem til Trondheim igjen i morgen tidlig, selv om jeg koser meg veldig mye her ❤️ Har et par forelesninger jeg må få med meg, så må man så må man! Håper alt er fint med dere, og at det ikke føles så altfor blytungt med eksamener og laivet generelt. Mange klemmer xx 

Annonse