LAST GLOW OF SUMMER

annonse

last glow of summer 

Say hello to my new watch!! For noen få dager siden slapp Daniel Wellington en splitter ny modell – nemlig the New Grand Petite. Den hvite skiven kombinert med den gullfarvede mesh-reimen er jo som dere ser min absolutte favoritt fra DW, og nå er den lansert i en ny og større størrelse – 36mm! Jeg var skikkelig usikker på om jeg kom til å kle den større modellen – men jeg elsker det!! Jeg har fått skikkelig fauk på å mååå ha på klokke hver dag, og denne modellen bruker jeg lik så fint på fest som til hverdags <3 Den er så enkel og FIN! 

Her kombinerer jeg den med et matchende armbånd fra Daniel Wellington, som dere kan gjøre et superkupp på!! Dersom dere handler en klokke vil dere få 50% på et valgfritt Classic Bracelet wiiie. Dere kan også kombinere tilbudet med rabattkoden min ERICAKVAM som gir dere -15% på et helt kjøp! Rabattkoden gjelder både på nettsiden og i fysisk butikk (Oslo: Karl Johans gate). Til dere som handler på nett – alle ekstrautgifter som tidligere kunne dukke opp ved bestilling er nå fjernet, slik at prisen som oppgis i kassen er sluttprisen dere betaler. Med andre ord ingen overraskende moms- eller tollavgifter <3 

Er den ikke fiiin?? Den nye klokken kommer med både svart og hvit skive, og man kan velge mellom mesh-reim i gull, sølv og sort xx

HER finner dere den nye klokken min, og HER finner dere armbåndet. Husk rabattkoden ERICAKVAM for -15% på et helt kjøp!