Annonse

LAILA W A DOG

 

Hello from me and my furry little friend 

Åh, dere kan tro jeg har hatt en fin dag i dag!! Jeg har nemlig hatt besøk av denne lille finingen!! Altså, jeg dør. HVOR SØT?? For dere som ikke fikk med dere instastoryen på Skitshowet i forrige uke – let me explain. Jeg spiste lunsj her hjemme i leiligheten en dag og fikk plutselig øye på verdens skjønneste hund utenfor en cafe over gata, og jeg holdt på å SVIME AV fordi den var så søt haha.. Og den var såå glad i folk og spratt opp hver eneste gang noen gikk forbi, men fikk nesten ikke noe oppmerksomhet stakkar. Så da var det bare å ta på seg jakka og tråkke ut i regnet, fordi jeg måtte bare kose med henne. Og jeg ble så glad av henne, og hun gjorde virkelig dagen min!!! Hoppet og spratt og var helt i hundre. VEL, jeg dokumenterer jo såklart dette, og ender opp med å bli kontaktet av eieren som kunne fortelle at det var hunden hennes Amber og at hun synes det var såå gøy at jeg likte henne så godt haha.. Etter at vi snakket litt spurte hun om jeg ville være dagmamma en dag, og her er vi!!! The new best friends <3

Noen andre jeg har extra luvs for <3 I dag har vi vært på Ikea og tegnet kjøkken til leiligheten, så nå begynner det å nærme seg!!! WIIE

Annonse