KONKURRANSE – SURFECAMP PÅ SRI LANKA

annonse

Okei.. jeg har hintet litt om dette tidligere – men nå kan jeg endelig rope ut at jeg reiser til Sri Lanka med Lapoint om akkurat tre uker!! Jeg og kjæresten reiser nedover for å tilbringe en fantastiske uke på deres surfecampog jeg er SÅ spent og ekstremt gira!! Jeg har sett masse på videoer og bilder fra folk som har vært på campen – og det ser virkelig helt utrolig ut. Stå opp grytidlig om morningen for å surfe, spise masse deilig frukt og sløve i sola – herregud det kiiiler i magen. Jeg er skikkelig spent på surfingen da – det begynner jo å bli noen år siden sist, og da tenkte jeg jo at jeg aldri skulle gjøre det igjen haha. Det kan jo ha NOE med at vi ble kastet litt rett ut i det, jeg og knotet det skikkelig til i litt for store bølger, noe som resulterte i en ganske solid panikk for min del. Men så tenkte jeg at NEI vet du hva, jeg skal ikke la én dårlig opplevelse ødelegge surfedrømmen, så nå manner jeg meg opp og prøver igjen! Det jeg finner så betryggende med Lapoint er at de bygger opp kursene etter hvilket nivå man er på – og jeg gleder meg til å starte rolig på nybegynner-nivået, og få masse god hjelp og oppfølging av flinke folk 🙂 Godt å vite at man er i trygge hender!! Det skal derfor bli skikkelig gøy å fortelle dere hvordan det går dag for dag – og jeg har skikkelig lyst, og tro, på at jeg kommer til å reise hjem derfra med litt mindre vannskrekk og et STORT surfehjerte!! Åh, hurra hurra.

 

VEL, jeg er helt sikker på at det er mange av dere som kunne tenkt dere en uke i Sri Lanka også, hvor dere møter masse nye mennesker, lærer og surfe, OG kan nyte sol og strand??? Jeg er så heldig å få ha en konkurranse her for mine lesere – hvor du kan vinne én ukes surfetur til Sri Lanka for deg og en venn. Hvor fantastisk?!

DETTE MÅ DU GJØRE FOR Å VINNE

  • Klikk deg inn HER, og finn tre ord som beskriver magiske Sri Lanka for deg
  • Finn ut hvilket level som passer deg og din venn best
  • Kommenter dette under og du er med i trekningen!! Dere må være 18 år for å delta, og vinneren trekkes 31.mars! Meld deg gjerne på via Instagram-posten min også. LYKKE TIL!