Annonse

HVORDAN IKKE KOMME SEG PÅ TRENING

HALLO I LUKEN! Madammen har fått seg nye crazypants!!! De er litt kule, er de ikke?? Skal sies at det blir småklamt i slike patent-klær etterhvert, men man må lide for skjønnheten eller hur

Og endelig er det fredag! Dagen ble startet på mest mulig måned (EDIT 6 timer senere – har jeg vært på fyllan her eller???? mener såklart på best mulig måte) med at jeg marsjerte som en FURIE inne på stua i 7-tiden i morges for å greve i skuffene etter Bose-headsetet mitt med støyreduksjon. De blir fan ALDRI ferdig å bygge utenfor, og nå har jeg fått gleden av å våkne til den sjukeste, mest jævlige, gnissende borr-lyden to dager på rad. I dag var det uaktuelt, og jeg praiser Bose for et kanonbra headset som lar madammen slumre til klokken …. tolv.

Sportye meg;) hadde booket seg på en treningstime klokken 12 i dag, men den utgikk meget raskt. Tenkte ikke så langt i borr-dusen i syvtiden i morges at HEY nå må ikke du glemme at du har en alarm å våkne til, noe du mest sannsynlig ikke kommer til å høre om du sover med høretelefoner. Treningen utgikk.

Jeg hadde forresten uansett bestemt meg på forhånd å avbooke den timen om jeg våknet i tide, for hell no at jeg dusjer håret to dager på rad. Det er så meg i et nøtteskall haha. Dersom håret er nydusjet drar jeg ikke på trening asszzz for det betyr ny runde med slit og svette for å få manken til å se nogenlunde okei ut. Så ja, det er mine beste tips for å IKKE komme seg på trening. Dusj håret dagen før og sov med støyreduserende headset som gjør at du rett og slett sover gjennom den planlagte timen. Noe mer dere vil ha tips om??? HIHI

bukser her topp her sko her armbånd og smykker her (adlinks)

MANGE KLEMMER FRA TRENINGSFRUEN SOM ØNSKER DERE EN NYDELIG FREDAGSKVELD

Annonse