Annonse

KNEKKEN

Hallo i LUKEN! Ny pod ble lagt ut for et aldri så lite millisekund siden, så om dere fortsatt henger på Skitshow-lasset så er det bare å njuta på!! Ting går så sykt slag i slag for tiden, derfor er det digg å komme i podstudio og bare få luftet alt mellom himmel og jord innimellom. Jeg leverte semesterets 2 eksamen i går, og har 3 more to go før juleferie står for tur. I dag hadde jeg så smått knekken da både mage, alarm, humør og tid streiket – og kjente mest av alt at bare fy.i.fader. så lei jeg er nå. Lei av å sove lite, stå opp tidlig, ta bussen i mørket, sitte på skolen til kveldstid, stresse meg halv i hjel over eksamener, glemme vottene på bussen – JA dere skjønner haha. Jeg er nok ikke den eneste, og det er virkelig ikke synd på meg (!) men NÅ kjenner jeg det skal bli godt med ferie <3 Hang in there fellow students!

Herriiigud – dette juletreet ble min motivasjon i helgen til å fortsette å stå på slik at man kan nyte julen maksimalt når den tid kommer. Pepperkaker, julefilmer, koseklær, familietid!!! Holla at me!!

Vel, det var dagens lille pip fra meg. Håper alt er bra med dere, og at dere ser lyspunktet i tunnelen sjæl hahahah ok takk for meg

Annonse