Annonse

KITTY ON FLEEK

Åh som jeg hadde lyst til å ta med meg alle disse hjem ♥ ♥ ♥ På vei til ørkenen stoppet vi mange steder for å utforske mest mulig av alt det spennende Marrakech hadde å by på utenfor sentrum, og da besøkte vi blant annet Ait-Ben-Haddou – en gammel landsby som absolutt var verdt å merke seg. Der fant vi disse søte kattungene, og det var ingen tvil om at de var glade i kos hvertfall hihhii ♥

Den gamle landsbyen besto av masse forfalne trapper og bygninger, og man kunne se rester av det som hadde vært bittesmå hus og rom. Gjerne google »byen» for å se hva jeg snakker om!! Såå fint!

Formen er fortsatt elendig og det irriterer meg så jaaavlig!! Immunforsvaret mitt virker helt knekt om dagen, for å være syk to ganger på en måned er ikke min greie ass. Nå ligger jeg mest mulig under pledd og dyner og bælmer i meg te og Curamed-drikke med masse trankapsler og styr for å bli frisk raskest mulig haha… Jeg skal nemlig på farten igjen tidlig, tidlig mandag og er livredd for å fortsatt være dårlig da!! Så vi krysser fingrene ♥ Kjipt å sitte 24 timer på fly med tette bihuler eller HUR sutrefrid

Pizzaen er i ovnen og straks er det klart for fredagskveld!!! Skal bli så digg! Ønsker dere en superfin helg ♥ 

Annonse