Annonse

JULA ER OVER, ERICA

Dere er så gode!!! SÅ takknemlig for at så mange orket å legge igjen så mange fine og innholdsrike kommentarer på forrige innlegg – og dere skal vite at jeg setter veldig, veldig stor pris på det 🙂 Det glutenfrie liv er i gang, og nå er det bare å innstille seg på at sånn blir det. Jeg har jo spist noe glutenfritt innimellom de siste månedene, og har allerede funnet noen favoritter, men jeg merker allerede at jeg savner lettvinte, ferske rundstykker man kan kjøpe på matvarebutikker… ALLEREDE. Men brødmikser og 1-2-3-rundstykker er kjøpt inn, så snart blir det bakedag i heimen! Får bare prøve meg frem med litt hjemmelaget brødbakst, så finner jeg helt sikkert noen go-to’s. Skal innrømme at det er litt kjipt, men jeg får bare se på det som en liten, nesten-morsom utfordring!

Ønsker dere alt godt! 

Annonse